top of page

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

Δικαστικές Έρευνες 


Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Ντετεκτιβ I.P.I. μπορεί να βοηθήσει στις δικαστικές σας έρευνες σε πολλές περιπτώσεις όπως:

1.Σε υποθέσεις διαζυγίων – διατροφών όπου χρειάζεται να ξέρετε τα αληθινά π.χ. περιουσιακά στοιχεία του/της συζύγου 2. Έρευνες απιστίας – μοιχεία όπου το αποτέλεσμα της έρευνας συνοδεύεται από υλικό θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

3. Κληρονομικά όπου μπορεί το γραφείο μας να ερευνήσει τα περιουσιακά στοιχεία του αποθανόντος ώστε να βρεθεί λύση στις διαφορές σχετικά με τη διανομή της περιουσίας μεταξύ των κληρονόμων

4. Εύρεση οφειλετών ώστε να παρουσιαστούν στο δικαστήριο

5. Έλεγχος ιστορικού ατόμου όπου υπάρχουν πολλές υποθέσεις που χρειάζεται να ξέρετε το ποιόν ενός ατόμου σε βάθος χρόνου.

6. Περιουσιακά θέματα όπου το γραφείο μας μπορεί να δώσει στοιχεία σε δικαστικές υποθέσεις που αφορούν απάτες ιδιοκτησίας, τίτλους ιδιοκτησίας κ.λ.π.

7. Συλλογή στοιχείων όπου αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στη συλλογή στοιχείων που απαιτούνται για να στηριχθεί μια υπόθεσή σας στο δικαστήριο είτε ως ενάγων είτε ως εναγόμενος.

8. Εντοπισμός μαρτύρων που μπορεί να χρειαστούν σε κάποια υπόθεσή σας. 


 
• Εξαφανίσεις προσώπων  

• Αναζητήσεις ατόμων

• Έλεγχος  ατόμων  

• Εύρεση οφειλετών  
 
Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε κάποιον, βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όσες  πληροφορίες έχετε, όπως πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και τελευταία γνωστή διεύθυνση του.

 
• Εγκλήματα. Ερευνούμε όλους τους τύπους εγκλημάτων και βοηθούμε να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

• Κλοπές – Ληστείες . Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εντοπίσουμε τους παραβάτες και τα αντικείμενα σας.

• Απάτες. Αν είστε θύμα, θα διερευνήσουμε την υπόθεση, και θα σας βοηθήσουμε στην ανάκτηση των χρημάτων σας.

• Αρπαγές ανηλίκων – ενηλίκων. Εάν παιδί σας ή συγγενικό σας πρόσωπο απαχθεί, μπορούμε να βοηθήσουμε να βρεθούν οι ένοχοι, να εντοπίσουμε τον όμηρο και να τον απελευθερώσουμε.

• Καταπάτηση περιουσίας Μπορούμε να βρούμε στοιχεία για τους καταπατητές ώστε να μπορέσετε να τους πάτε στη δικαιοσύνη και να πάρετε την περιουσία σας πίσω.

• Σεξουαλική κακοποίηση. Το γραφείο μας μπορεί να βοηθήσει τα θύματα να εξασφαλίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για να μηνύσουν τον δράστη. 

 

 

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών I.P.I. προσφέρει τις παρακάτω επαγγελματικές υπηρεσίες:

• Έλεγχος συνεταίρων – υπαλλήλων ώστε να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία των ατόμων με τα οποία θα εργαστείτε μαζί

• Αναζητήσεις οφειλετών Λόγω της οικονομικής κρίσης της εποχής μας πολλές φορές οι οφειλέτες σας μπορεί να εξαφανιστούν – εμείς μπορούμε να τους βρούμε.

• Έλεγχος αξιοπιστίας συνεργασίας ατόμων ο οποίος περιλαμβάνει τον έλεγχο του υπόβαθρου των ατόμων με τα οποία η επιχείρησή σας πρόκειται να συνεργαστεί στο προσεχές μέλλον.

• Έλεγχος αξιοπιστίας εταιρειών που περιλαμβάνει έλεγχο για οικονομικές δυσχέρειες, πτωχεύσεις, φήμη, εργασιακό καθεστώς, ενδεχόμενα υπαλληλικά παράπονα κ.λ.π.

• Βιομηχανική αντικατασκοπεία η οποία αναλαμβάνει να προστατέψει την επιχείρησή σας από φαινόμενα βιομηχανικής κατασκοπίας εις βάρος σας. Τμήμα αυτής της προσπάθειας είναι ο έλεγχος για παγιδευμένους χώρους, γραφεία της επιχείρησής σας από κοριούς και κρυφές κάμερες.

• Οικονομικές έρευνες • Φύλαξη εταιρειών, αποθηκών, γραφείων. Το γραφείο μας διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό στον τομέα της φύλαξης.

• Συνοδείες VIP. Παρέχουμε συνοδεία – προστασία από  καλά εκπαιδευμένους σωματοφύλακες.

• Διακίνηση αξιών

• Τοποθετήσεις καμερών – συναγερμών. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στο χώρο σας κάμερες και συναγερμούς τελευταίας τεχνολογίας.

• Ναυτιλιακά. Περιλαμβάνονται έρευνες για  προσωπικούς τραυματισμούς σε πλοίο, ζημιές σε πλοίο, εργατικά ατυχήματα, λαθραία μεταφορά προϊόντων, έλεγχος καταλληλότητας ενός πλοίου και για τις συνθήκες ενός θανάτου.

 

 

Στα πλαίσια των ιδιωτικών ερευνών μας προσφέρουμε λύσεις για:

1. Οικογενειακές υποθέσεις: Με εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή, φέρνουμε στο φως περιπτώσεις απιστίας καθώς και στοιχεία που μπορεί να χρειαστούν σε περιπτώσεις διαζυγίων-διατροφών, με τεκμηριωμένες μεθόδους, λειτουργώντας πάντα, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

2. Προγαμιαίος έλεγχος:  Αποκαλύψτε ψέματα, απιστία, ψευδή ταυτότητα, απάτη, διπλή ζωή, για τον μελλοντικό/ή σύζυγο.

3.Προστασία ηλικιωμένων: Πριν κάποιος αποφασίσει να προσλάβει άτομο για φροντίδα ηλικιωμένων, μπορούμε να ελέγξουμε τα προσωπικά τους στοιχεία, τις συστάσεις τους και ακόμη και τους προηγούμενους εργοδότες τους για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους.

4. Προστασία παιδιών: Οι υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε είναι:

 Γονική έρευνα για την επιμέλεια παιδιών

 Κρυφή παρακολούθηση σε όποιον υποψιάζεστε ότι μπορεί να βλάψει το παιδί σας

 Έλεγχος ιστορικού των ατόμων που εργάζονται με τα παιδιά σας

5. Εύρεση οφειλέτη: Αν χρειαστεί να βρείτε κάποιον που σας χρωστάει χρήματα, εμείς μπορούμε να τον εντοπίσουμε. 6. Περιουσιακά θέματα:

 Αξιώσεις ιδιοκτησίας περιουσιακού στοιχείου

 Έλεγχος εγγράφων

 Περιπτώσεις απάτης της ιδιοκτησίας

 Ιδιοκτησία του περιουσιακού στοιχείου

 Επισκέψεις στο αμφισβητούμενο περιουσιακό στοιχείο

7. Παρακολούθηση τηλεφώνων 8. Προστασία από κλοπές

Υπηρεσίες Ασφαλείας 
 
Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών I.P.I. προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας για ιδιώτες και επαγγελματίες. 
 
Οι υπηρεσίες ασφαλείας μας παρέχονται από μια ομάδα επαγγελματιών εκπαιδευμένων και προετοιμασμένων να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο όπου η ασφάλεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση, όπως δημόσιες εκδηλώσεις, γραφεία, ιδρύματα και άλλες οντότητες. 
Σας προσφέρουμε υπηρεσίες ασφαλείας λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, εντοπίζοντας τρωτά σημεία και άλλες προφυλάξεις για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας ασφαλείς. 
Αυτός ο τύπος υπηρεσίας παρέχει προστασία ενός ατόμου ή ανθρώπων από κίνδυνο, επίθεση, απαγωγή, παρενόχληση, απώλεια εμπιστευτικών πληροφοριών και άλλα ποινικά αδικήματα. 
Επίσης διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που κρίνουμε ότι θα χρειαστεί για να καλύψει τις ανάγκες ασφάλειάς σας. 
Αναλόγως των αναγκών σας για βραχυπρόθεσμη ή μόνιμη κάλυψη, σε ένα ή περισσότερα σημεία αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε οικονομικά αποδοτικά προγράμματα ασφαλείας κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. 
Αναλυτικά μπορούμε να προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες: 
     

¤  Φυλάξεις κατοικιών, επιχειρήσεων      

¤  Συνοδείες V.I.P.      

¤  Προστασία διακίνησης αξιών      

¤  Συνοδείες παιδιών        

¤  Προστασία ηλικιωμένων ατόμων        

¤  Έλεγχος γραφείων - χώρων για κοριούς, κρυφές κάμερες        

¤  Τοποθετήσεις καμερών - συναγερμών      

¤  Συμβουλές ασφαλείας      

¤  Προστασία επικοινωνιών  
 


 Ασφάλεια διαδικτύου / επικοινωνιών 
 
      Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών, θα σας δώσει λύση σε προβλήματα σχετικά με τις επικοινωνίες σας, μέσω κινητών, υπολογιστών, τάμπλετ κ.α.  
  

¤  Προστασία από παρακολούθηση τηλεφώνων      

¤  Έλεγχος για παγιδευμένους χώρους  Η εμπειρία μας στον τομέα των επικοινωνιών και των σύγχρονων συστημάτων αντεπίθεσης - εύρεσης κοριών θα παρέχει πλήρη ασφάλεια στις τηλεφωνικές σας επικοινωνίες και εύρεση τυχόν παγιδευμένων συσκευών και ασύρματης ή ενσύρματης εγγραφής οποιουδήποτε είδους σε όλους τους χώρους σας.       ¤  Εύρεση απόρρητων αριθμών.  Δέχεστε ανώνυμα και ύποπτα τηλεφωνήματα ή μηνύματα; Μπορούμε να βρούμε τον αποστολέα τους.      

¤   Προστασία υπολογιστών/ κινητών/διαδικτύου και ανάκτηση ψηφιακών δεδομένων Ο έμπειρος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών που απασχολεί το γραφείο μας είναι εδώ για να σας παρέχει λύσεις για την προστασία του extranet ή του intranet δικτύου σας, για την προστασία των υπολογιστικών συστημάτων, την κρυπτογράφηση δεδομένων και το τείχος προστασίας, για να αισθάνεστε ασφαλείς στη μεταφορά και τη διαχείριση των δεδομένων και εγγράφων σας. Επιπλέον, μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από Η/Υ και σκληρούς δίσκους, κρυφά αρχεία και φακέλους. 
 ¤  Εντοπισμός θέσης κινητού. Το γραφείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να σας βοηθήσει να βρείτε που βρίσκεται κάποιο κινητό τηλέφωνο.

bottom of page