top of page

 Our Services_ 

Ιδιωτικές Έρευνεςl

 

Οι εταιρείες ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο

ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται στους ιδιωτικούς ερευνητές.

Η παρακολούθηση τηλεφώνων είναι εκτός αρμοδιότητας των εταιρειών ιδιωτικών ερευνών και του ιδιωτικού ερευνητή. Υπάρχουν όμως φορές, όπως σε περίπτωση κηδεμονίας που μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί λογισμικό πάντα σε νόμιμη και γραπτή συμφωνία με τους κηδεμόνες του ανηλίκου για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας. Επίσης, σε περιπτώσεις κάποιας ασθένειας όπως αλτσχάιμερ (alzheimer), όπου χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του αγαπημένου μας ανθρώπου.

       [ Έρευνες  απιστίας - Μοιχεία  /  Προγαμιαίος έλεγχος  / Διαζύγια - Διατροφές  /  Έλεγχος ιστορικού ατόμου /

          Προστασία ηλικιωμένων ατόμων  /  Προβλήματα παιδιών  /  Προστασία παιδιών / Εύρεση οφειλετών  

       

           Περιουσιακά θέματα   / Προστασία από κλοπές   ]

 

Επαγγελματικές Έρευνεςl

 

Επισκεφτείτε το γραφείο μας για την διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν σχετικά με :

[  Έλεγχος συνεταίρων - υπαλλήλων / Αναζητήσεις οφειλετών / Έλεγχος αξιοπιστίας συνεργασίας  ατόμων / 
Έλεγχος αξιοπιστίας εταιρειών /  Βιομηχανική αντικατασκοπεία / Οικονομικές έρευνες / 
Έλεγχος για παγιδευμένους χώρους, γραφεία από κοριούς και κρυφές κάμερες / Φύλαξη εταιρειών, αποθηκών, γραφείων /
 
Συνοδείες VIP    / Διακίνηση αξιών / Τοποθετήσεις καμερών - συναγερμών /  Ναυτιλιακά.  ]
Ανιχνευτής ψεύδους l

 

 Το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ .COM  σε συνεργασία με Βρετανική Εταιρεία αναλαμβάνουμε να κάνουμε το τεστ της αλήθειας με υπερσύγχρονο ανιχνευτή ψεύδους. Τα αποτελέσματα είναι έγκυρα και αξιόπιστα και γίνονται από ειδικά εκπαιδευμένους εξεταστές με πολυετή εμπειρία στη διεξαγωγή του τεστ αλήθειας. Το τεστ πολυγράφου (Lie Detector Test) θα διεξαχθεί με απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα αποτελέσματα της εξέτασης θα διεκπεραιωθούν σύμφωνα με το Data Protection Act 1999. Φυσικά τα ψηφιακά αντίγραφα των αποτελεσμάτων θα παρέχονται ανάλογα με την προτίμησή σας. Αν προτιμάτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στο σπίτι σας, μπορούμε να  μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας και να διεξάγουμε το τεστ στην άνεση του σπιτιού σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ l

Παρακολουθη κανείς το κινητό σας τηλέφωνο;
Τα κινητά τηλέφωνα συνήθως αποθηκεύουν πολλά προσωπικά δεδομένα μέχρι και για τα δύο τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείτε πιθανώς το κινητό σας τηλέφωνο καθημερινά για να στέλνετε μηνύματα κειμένου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύετε φωνητικά μηνύματα, να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο σε φίλους, την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, κι ο κατάλογος συνεχίζεται. Τι γίνεται αν κάποιος αποκτούσε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα; Αυτό θα ήταν απόλυτη καταστροφή. Αλλά, γιατί κάποιος να σας Παρακολουθει; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάποιον να παρακολουθει το τηλέφωνό σας. Ίσως το τηλέφωνό σας να περιέχει σημαντικά επιχειρηματικά δεδομένα που ένας εταιρικός κατάσκοπος θα ήθελε να ξέρει, ή ένας σύζυγος θέλει να μάθει για μια πιθανή απιστία, ή είστε πολύ πλούσιοι και κάποιος θέλει να χακάρει τον λογαριασμό σας. Ίσως να έχετε μια σημαντική δουλειά ή μία με μεγάλη ευθύνη. Για παράδειγμα, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές ή άλλοι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα μπορούσαν όλοι να είναι πιθανοί στόχοι για τους απατεώνες. Οπότε, πώς ξέρετε αν κάποιος παρακολουθη το κινητό σας τηλέφωνο και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Δυστυχώς, ακόμη και ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης σύνδεσης στο τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας προστατεύσει από επιβλαβείς κατασκόπους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις δραστηριότητές σας στο κινητό τηλέφωνο χωρίς να το ξέρετε.


Πώς θα ξέρετε εάν κάποιος παρακολουθει το κινητό σας τηλέφωνο;


1. Μη κανονικά υψηλή χρήση δεδομένων.

Η μηνιαία χρήση δεδομένων είναι ασυνήθιστα υψηλή; Τότε, υπάρχει υψηλή πιθανότητα να έχει κάποιος εγκαταστήσει μια εφαρμογή παρακολουθησης στη συσκευή σας.
Γενικά, τα εργαλεία κακόβουλου λογισμικού κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν ένα σημαντικό όγκο δεδομένων για την αποστολή των συλλεγόμενων πληροφοριών από το κινητό σας τηλέφωνο.


2. Το κινητό τηλέφωνο εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας σε κατάσταση αναμονής.

Εκτός από τις τυποποιημένες εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα και άλλες τυπικές ειδοποιήσεις που ενεργοποιούν τη δραστηριότητα στο κινητό σας τηλέφωνο, η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν πρέπει να ανάβει σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, οι απροσδόκητοι θόρυβοι ή ήχοι πρέπει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι δεν πάει καλά.


3. Μη αναμενόμενη επανεκκίνηση.

Το κινητό σας τηλέφωνο επανεκκινείται χωρίς προφανή λόγο ή χωρίς να το κάνετε εσείς; Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι απίθανο κάποιος να έχει μη εξουσιοδοτημένη, απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο. Και, αν κάποιος έχει απομακρυσμένη πρόσβαση για να επανεκκινήσει τη συσκευή σας, δε θα μας εξέπληττε το γεγονός ότι θα μπορούσαν  να κάνουν ή να δουν πολλά περισσότερα.


4. Μοναδικοί ήχοι κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Στο παρελθόν, οι τηλεφωνικές γραμμές δεν ήταν πάντα σταθερές και χωρίς περίεργο θόρυβο στο βάθος. Ωστόσο, τα σημερινά δίκτυα έχουν συνήθως ισχυρό σήμα και σταθερή σύνδεση. Επομένως, δεν είναι φυσιολογικό να ακούτε παράξενους ήχους ή μακρινές φωνές που διακόπτουν τις συνομιλίες σας.


5. Μη αναμενόμενα μηνύματα κειμένου.

Συνήθως, ένα μήνυμα που περιέχει μια ποικιλία από περίεργα σύμβολα, τυχαίες αριθμητικές ακολουθίες ή άλλους χαρακτήρες ενέχει τη πιθανότητα ενός εργαλείου λογισμικού παρακολούθησης στο κινητό σας τηλέφωνο.


6. Επιδείνωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Μια προφανής ένδειξη ενός λογισμικού παρακολούθησης στο κινητό σας είναι αν βιώσετε μια απότομη πτώση της απόδοσης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Το λογισμικό παρακολούθησης σε ένα τηλέφωνο παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας και στέλνει αυτές τις εγγραφές σε μια συσκευή τρίτου μέρους. Εκτός από την αύξηση της χρήσης δεδομένων που συζητήθηκε νωρίτερα, εάν το κινητό σας χάνει ποσοστά μπαταρίας σε ασυνήθιστα υψηλό ρυθμό, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό οφείλεται σε λογισμικό παρακολούθησης.


7. Αύξηση της θερμοκρασίας μπαταρίας στην κατάσταση αναμονής.

Αυτό είναι ένα από τα λιγότερο εμφανή σημάδια, επειδή η θερμοκρασία της μπαταρίας ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών τεχνικών θεμάτων. Ωστόσο, αν δεν έχετε ξαναδεί την αύξηση των θερμοκρασιών της μπαταρίας και δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά ζεστό, μπορεί να έχει προκληθεί από λογισμικό παρακολούθησης που αποστέλλει δεδομένα σε άλλη συσκευή.


8. Αυξημένη διάρκεια τερματισμού.

Παρόμοια με έναν υπολογιστή, ο οποίος κλείνει πάντα όλες τις ενεργές διαδικασίες αφού αποφασίσετε να τον απενεργοποιήσετε, ένα κινητό τηλέφωνο ακολουθεί την ίδια ακριβώς ρουτίνα. Το κινητό σας τηλέφωνο θα κλείσει όλες τις ενεργές διεργασίες του πριν κλείσει εντελώς. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να κλείσει ένα τηλέφωνο εάν πρέπει επίσης να ακυρώσει όλες τις δραστηριότητες μετάδοσης δεδομένων του λογισμικού παρακολούθησης

.
9. Δυσκολία στον τερματισμό της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά την προσπάθεια τερματισμού της συσκευής σας; Θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι το κινητό σας έχει παραβιαστεί. Συνήθως, το λογισμικό παρακολούθησης συνεχίζει να εκτελείται στο παρασκήνιο και μπορεί να σας εμποδίσει να τερματίσετε τη συσκευή σας εντελώς.


10.Το κινητό σας τηλέφωνο γίνεται όλο και πιο αργό.

Τα νεότερα κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό υλικό και λογισμικό. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να μπορεί να τρέχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εάν αισθάνεστε ότι το κινητό σας εμφανίζει ξαφνικά σημάδια σημαντικής πτώσης της ταχύτητας, είναι πιθανό να ελέγχεται από απόσταση και να παρακολουθείται.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ Γλυφάδα

Ντετέκτιβ Αθήνα

Ντετεκτιβ Μαρούσι

                                                                       

bottom of page