top of page

Ντετέκτιβ στην Αθήνα

Συμβουλές από ένα ντετέκτιβ,
5 σημάδια για να καταλάβετε αν σας απατά ο σύντροφός σας.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.

ενας ντετέκτιβ βγάζει φώτο

 

Η παρακολούθηση είναι μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που εκτελεί ένας ιδιωτικός ερευνητής. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η παρακολούθηση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο πελάτης. Η επιτήρηση είναι μια πολύ ικανοποιητική διαδικασία εάν γίνει σωστά. Κάθε ντετέκτιβ έχει το δικό του στυλ και μεθοδολογία. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πράγματα που έχουν κάνει τις αποστολές παρακολούθησης μου να έχουν μεγάλη επιτυχία.

1. Πρόληψη πελατών
Όταν μιλάτε για πρώτη φορά με έναν πελάτη, είναι σημαντικό να λάβετε όλες τις πληροφορίες που μπορείτε, ώστε να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Οι ντετέκτιβ συχνά δεν κάνουν αρκετές ερωτήσεις. Για να είναι επιτυχής στην παρακολούθηση, ένας ντετεκτιβ πρέπει να υποβάλει στον πελάτη πολλές ερωτήσεις, ακόμη και δύσκολες ερωτήσεις. Οι πελάτες τείνουν να παρέχουν την ελάχιστη ποσότητα πληροφοριών στον ιδιωτικό ερευνητή.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν ο πελάτης σας μπορεί, ζητήστε του να τραβήξει μια γρήγορη εικόνα του στόχου την ίδια μέρα με την παρακολούθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ρούχα και χτένισμα, ειδικά εάν επιλέγετε το θέμα σας από ένα πλήθος. Εάν ακολουθείτε το στόχο σας από το αεροδρόμιο, ρωτήστε τους πόσες αποσκευές αποσκευών πήρε ο στόχος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο στόχος θα καθυστερήσει στις αποσκευές, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσετε τον στόχο στο σημείο παραλαβής του. Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες κατά την αρχική συνέντευξη. Ομοίως, ρωτήστε για ραντεβού γιατρού, την οικογενειακή κατάσταση, τα χόμπι και τον αριθμό των παιδιών που έχει το άτομο.

2. Όχημα επιτήρησης

Ηύπαρξη οχήματος έτοιμου για εργασία και επιτήρησης είναι υψίστης σημασίας για μια καλή έρευνα παρακολούθησης. Υπάρχουν πολλά οχήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας ντετεκτιβ. Το χρώμα και το σχήμα του οχήματος είναι βασικά. Το όχημα ενός ιδιωτικού ερευνητή πρέπει να συνδυάζεται με την κυκλοφορία. Επιλέξτε ένα θαμπό χρώμα και σχήμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί «αυτοκίνητο κάθε άνδρα».   Όταν κάποιος προσλαμβάνει εναν ντετέκτιβ, ο πελάτης αναμένει αποτελέσματα. Το να έχετε ένα καλό όχημα παρακολούθησης αυξάνει τις πιθανότητες αυτών των αποτελεσμάτων.

3. Ελέγξτε εκ των προτέρων τη σκηνή
Πριν από την πρώτη επιτήρηση, ένας ντετεκτιβ είτε θα ελέγξει τη ρύθμιση του δρόμου σε δορυφορικές εικόνες (Χάρτες Google / Earth) ή / και θα οδηγήσει γύρω από τη γειτονιά του θέματος. Αυτό είναι σημαντικό για την επιτυχία της αποστολής!

4. Ξεκινώντας
Συμβουλή Time Time : Είμαι πάντα νωρίς. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ πρέπει να είναι πάντα νωρίς στην επιτήρηση. Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές ένας πελάτης μου διαμαρτυρήθηκε νωρίς, αλλά κατέληξε να σώσει την υπόθεση. Εάν ο πελάτης σας πει ότι ο στόχος σας είναι να φύγετε από το σπίτι στις 9 π.μ., να είστε εκεί στις 8:15. Ποτέ δεν ξέρεις, ο στόχος σου μπορεί να αποφασίσει να φύγει νωρίς.

5. Τοποθετήστε τον εαυτό σας
Μόλις βρίσκεστε στη σκηνή, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ έχει μόνο αρκετές πιθανότητες να πάρει τη ρύθμιση σωστά. Όταν βρίσκομαι στη σκηνή, μου αρέσει να «νιώθω την ατμόσφαιρα» της γειτονιάς. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά κάθε μεμονωμένη γειτονιά και δρόμο έχει τη δική της διάθεση. Σε μερικούς δρόμους, νιώθω ότι μπορούσα να κάνω καρτ-ποστάλ στο δρόμο και κανείς δεν θα νοιαζόταν. Σε άλλους δρόμους, νιώθω ότι όλη η γειτονιά με παρακολουθεί. Μόλις αισθανθείτε τη διάθεση της γειτονιάς σας, ετοιμαστείτε σε ένα σημείο που σας δίνει απόσταση, κάλυψη και μια καλή διέξοδο. Επίσης, παρκάρετε σε ένα μέρος όπου ο στόχος είναι πιθανό να φύγει. Ένας ιδιωτικός ντετεκτιβ δεν θέλει να κάνει μια στροφή για να καλύψει τον στόχο απευθείας από το κουτί, αν είναι δυνατόν.

6. Διαλείμματα γεύματος / αποχωρητηρίου
Αναμένετε να περάσετε την ημέρα σας στο αυτοκίνητο. Φέρτε ένα ψυγείο με αναψυκτικά. Τα μήλα δίνουν τόση ενέργεια όσο ένα φλιτζάνι καφέ. Αλλά κάντε τα γεύματά σας γρήγορα και εύκολα προσβάσιμα. Δεν είναι δυνατή η διακοπή του μπάνιου. Δεν θα αναφέρω σε αυτό το ιστολόγιο πώς ένας ιδιωτικός ερευνητής φροντίζει την επιχείρηση - εάν χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας για αρκετό καιρό, είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να το καταλάβετε

7. Αφήστε τα βιβλία στο σπίτι και προσέξτε το κινητό!
Θα χάσετε κάτι σημαντικό αν δεν είστε προσεκτικοί. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ περνά τους ήρεμους χρόνους τρέχοντας σενάρια επιτήρησης στο μυαλό του και εξετάζοντας τις διαδρομές εξόδου. Όλοι έχουν κινητό τηλέφωνο. Είναι γεγονός ότι οι ιδιωτικοί ερευνητές ελέγχουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Μου αρέσει να εφαρμόζω τον κανόνα των 10 δευτερολέπτων. Καθώς έλεγξα, μετράω δέκα στο μυαλό μου και κοιτάζω ψηλά. Εάν ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ακολουθεί τον κανόνα των 10 δευτερολέπτων, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι δεν θα χάσουν τον στόχο τους όταν φύγουν.

8. Steady Hands Win Out
Όταν ένα βίντεο είναι απαραίτητο, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κρατήσετε την κάμερα σταθερή. Ο πελάτης σας μπορεί να μην εκτιμά ότι αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε τροχαίο πλοίο όταν εξετάζει τις σκηνές. Οι υπηρεσίες ντετεκτιβ απαιτούν επαγγελματικό εξοπλισμό για να προσφέρουν εκπληκτικό βίντεο. Προτείνω επίσης να χρησιμοποιήσετε βιντεοκάμερες Sony με νυχτερινή λήψη. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο κάμερες που χρησιμοποιούν υψηλή ανάλυση 1080p και 720p. Ο πελάτης μας αισθάνεται ότι παρακολουθεί μια ταινία, και αν ζητηθεί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και 4K.

9. Παρακολούθηση στην κυκλοφορία
Ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι έτοιμος για μια στιγμή ειδοποίησης για ουρά. Κατά την έναρξη μιας παρακολούθησης, απομνημονεύω τα πίσω φώτα και τυχόν διακριτικά χαρακτηριστικά. ειδικά τη νύχτα. Αναζητήστε αυτοκόλλητα προφυλακτήρα, ζημιά στο σώμα, σχήματα φωτός φρένων, κάτι μοναδικό, ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε εύκολα. Θέλετε να αποφύγετε την ουρά πίσω, αλλά εξακολουθείτε να είστε αρκετά κοντά για να πιάσετε τα φανάρια με το θέμα σας. Η επισκεψιμότητα που ακολουθεί μπορεί να είναι δύσκολη. έχουμε τρεις κανόνες επιτήρησης:

  • Ασφάλεια του ερευνητή

  • Ασφάλεια των ανθρώπων γύρω μας

  • Ασφάλεια του ατόμου που ακολουθούμε , αισθάνομαι μια ιδιαίτερη υποχρέωση να διασφαλίσω ότι το θέμα είναι ασφαλές, δεν αισθάνεται ποτέ στενοχωρημένο και δεν ξέρει ποτέ ότι είμαστε εκεί!

10. Επαγγελματική σύνταξη
αναφοράς Η σύνταξη αναφοράς πρέπει να είναι καθαρή, ακριβής και έτοιμη για δικαστήριο. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ πρέπει να χρησιμοποιεί γλώσσα που μπορεί να διαβαστεί σε δικαστήριο. Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά: Κατά τη διεξαγωγή έρευνας παρακολούθησης ή οποιασδήποτε έρευνας, ο ντετεκτιβ πρέπει να αντιμετωπίζει την έρευνα σαν να πήγαινε στο δικαστήριο!

Κάποια στιγμή στη ζωή σχεδόν όλων, οι άνθρωποι χρειάζονται τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ.

bottom of page