top of page

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ,

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

Ψάχνετε για Γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Πατρα; 

Το καλήτερο γραφείο ντετεκτιβ ειναι το Ντετέκτιβ Πατρα.

Είμαστε οι πρώτη και μοναδικοί στην Ελλάδα με εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συμβουλευτείτε μας δωρεάν για οποιοδήποτε πρόβλημα σας και επισκευθείτε μας για να το συζητήσουμε και να το λύσουμε άμεσα με απόλυτη  εχεμύθεια.

Εγγύηση μας η εκπαίδευση και πείρα μας στις Η.Π.Α.

Το γραφεό Ντετεκτιβ Πατρα στην Πάτρα η Ντετεκτιβ Πάτρα έιχει επαγγελματίες ντετέκτιβ που μπορούν να λύσουν κάθε σας πρόβλημα άμεσα και με εχεμύθεια.

Το Γραφείο μας Ντετεκτιβ Πάτρα εχει λύσει πολες και δύσκολες υποθέσεις στην Πάτρα και τα Ιόνια νησία, στην Πάτρα πολοί πελάτες μας ξέρουν με την παλία μας οναμασία CHICAGO Ντετεκτιβ.

Τί απαιτείται απο ένα Ντετεκτιβ;

Απαιτούμενες δεξιότητες: 

Για το επάγγελμα του Ντετεκτιβ απαιτείται:

Θέληση για ανάπτυξη και περιέργεια

Μεθοδικότητα

Θάρρος, εφευρετικότητα

Γρήγορη σκέψη

Κριτική ικανότητα

Καλή φυσική κατάσταση

Δημιουργικότητα

Γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας και της συμπεριφοράς

Γνώσεις Η/Υ και ξένων γλωσσών

Αξιοπιστία, εντιμότητα, σεβασμός στους νόμους και τα δικαιώματα των πολιτών

Εχεμύθεια, τήρηση του απορρήτου.

Απαιτούμενη Εκπαίδευση:

Μπορεί κάποιος να γίνει ντεντέκτιβ σε ιδιωτικές σχολές, αλλά οι τίτλοι δεν είναι κρατικοί.

Μπορεί, επίσης, να σπουδάσει σε Σχολές Αστυφυλάκων (Αττική, Καρδίτσα, Γρεβενά, Ξάνθη, Κρήτη), όπου η φοίτηση διαρκεί πέντε εξάμηνα, ή στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττική), όπου η φοίτηση διαρκεί οχτώ εξάμηνα, εφόσον όμως πρώτα πετύχει σε σχετικές προκαταρκτικές εξετάσεις (ψυχοτεχνικές, υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες).

Η Σχολή Αστυφυλάκων θεωρείται ισότιμη με AΤΕΙ, ενώ η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας είναι ισοδύναμη με ΑΕΙ και σε αυτήν εισάγονται τόσο πολίτες όσο και κατώτεροι αστυνομικοί.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετεκτιβ Πατρα η Ντετέκτιβ Χατζής εχει εκπαίδευση και πείρα μας στις Η.Π.Α.

Ντετέκτιβ ΧΑΤΖΗΣ

Πτυχιούχος του Αμερικάνικου Στρατιωτικού Πανεπιστημίου (American Military University, West Virginia) σε θέματα τρομοκρατίας, Business Intelligence και Certificate-Undergraduate για Counter Intelligence.

Τέσσερα χρόνια μόνιμος στον Αμερικάνικο στρατό και συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδα της Ερήμου» & «Καταιγίδα της Ερήμου» με βαθμό Specialist.

Υπεύθυνος security στο Los Angeles.

Boundy Hunder στο Los Angeles.

Ειδικός σε έρευνες της εταιρίας Cable TV Chicago.

Ειδικός στην αναγνώριση ψευδών στοιχείων δια μέσω του διαλόγου.

Η ντετεκτιβ Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό, ντετεκτιβ, και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη Ρωμαϊκή περίοδο, όπου η πόλη ήκμασε, η Πάτρα αποτέλεσε κοσμοπολίτικο κέντρο της Μεσογείου.

Σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, είναι ο τόπος του μαρτυρίου του Αγίου Ανδρέα, ο οποίος είναι και ο πολιούχος άγιος της πόλης. Επίσης στην Πάτρα δεσπόζει ο επιβλητικός Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα που αποτελεί την μεγαλύτερη εκκλησία της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων, όπου εκεί επίσης βρίσκονται φυλαγμένα λείψανα του αγίου και μικρά ντετεκτιβ τμήματα του σταυρού που μαρτύρησε και μαζί με τον παλαιότερο όμορο και ομώνυμο μικρότερο ναό συνθέτουν έναν σημαντικό χώρο προσκηνύματος για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο.

Αποκαλείται Πύλη της Ελλάδας προς τη Δύση,[3] καθώς είναι διεθνές εμπορικό κέντρο, μεγάλο λιμάνι και κομβικό σημείο για το εμπόριο και την επικοινωνία με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση ευρύτερα.

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», που εγκαινιάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία το 2004, συνδέει το προάστιο της ντετεκτιβ Πάτρας Ρίο με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώνοντας έτσι την Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα. Η γέφυρα επίσης αποτελεί τμήμα της Ιόνιας Οδού (Α5) και της Ευρωπαϊκής Οδού 55 (Ε55).

Η πόλη καυχιέται και φημίζεται για ένα από τα ντετεκτιβ μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καρναβάλια[4], το Πατρινό καρναβάλι, με πληθώρα εκδηλώσεων και τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του οποίου οι φαντασμαγορικοί χοροί, οι μεγάλες παρελάσεις και τα εντυπωσιακά άρματα, που συχνά πολλά από αυτά έχουν σατυρικό χαρακτήρα.

Η πόλη της Πάτρας ήταν επίσης η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2006.

Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή έχει μακρά παράδοση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, έχοντας αναδείξει μεγάλο αριθμό Πρωθυπουργών στην ελληνική ιστορία: η οικογένεια Παπανδρέου (τρεις Πρωθυπουργοί, ΓεώργιοςΑνδρέαςΓιώργος), ο Δημήτριος Γούναρης, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος είναι μερικά γνωστά παραδείγματα. Πατρινός ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής ΔημοκρατίαςΚωστής Στεφανόπουλος.

Ονομασία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η πιο κοινή εξήγηση που δίδεται για την ονομασία της πόλης βασίζεται στην μυθολογία και σύμφωνα με αυτή προέρχεται από τον Πατρέα, το μυθικό οικιστή της πόλης, έναν Αχαιό με καταγωγή από τη Σπάρτη[5]. Κατά τον μύθο, ο Πατρέας, αφού ήρθε επικεφαλής αποίκων στην περιοχή της ντετεκτιβ Αρόης, έδιωξε τους Ίωνες κατοίκους της και μεγάλωσε την πόλη μέσω της συνένωσης, ντετεκτιβ, των προϊστορικών οικισμών της Αρόης, της Άνθειας και της Μεσσάτιδος και έδωσε στο συνοικισμό το όνομα Πάτραι (πληθυντικός αριθμός).

Τοποθεσία και γεωγραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Πάτρα βρίσκεται στα βόρεια παράλια της Πελοποννήσου. Εκτείνεται από τις δυτικές απολήξεις του Παναχαϊκού όρους (μεγ. υψόμετρο: 1.928 μέτρα) μέχρι και τις ακτές του Πατραϊκού κόλπου, ο οποίος στην ουσία είναι μια εγκόλπωση του Ιονίου πελάγους.

 

Άποψη της Πάτρας από το Δασύλλιο με φόντο τον Κορινθιακό Κόλπο και τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Διακρίνονται απέναντι η Βαράσοβα, η Παλιοβούνα και τα Ναυπακτιακά Όρη.

 

Πάτρα, ρωμαϊκό υδραγωγείο, δασύλλιο, κάστρο, πατραϊκός από την Αρόη.

Ένα κεντρικό χαρακτηριστικό της αστικής γεωγραφίας της ντετεκτιβ Πάτρας είναι η διαίρεσή της στην Άνω και Κάτω πόλη, που συνδέονται μεταξύ τους σε σημεία με σκάλες. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας αλληλεπίδρασης ανάμεσα στη φυσική γεωγραφία της περιοχής και του μοντέλου ανθρώπινης κατοίκησης. Η Κάτω πόλη, η οποία περιλαμβάνει τον αστικό πυρήνα του 19ου αιώνα και το λιμάνι, βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και απλώνεται μεταξύ των εκβολών των ποταμών ντετεκτιβ Γλαύκου και Χαράδρου και είναι χτισμένη πάνω σε ένα αρχικά ποταμογενές και ελώδες έδαφος, ενώ η Άνω πόλη καλύπτει την περιοχή των παλαιότερων οικισμών, γύρω από το φρούριο και ευρύτερα, πάνω στις δυτικότερες υπώρειες του Παναχαϊκού όρους[6] πριν τον Πατραϊκό Κόλπο.

Το μεγαλύτερο ποτάμι της περιοχής είναι ο ντετεκτιβ Γλαύκος που ρέει νότια της Πάτρας και πηγάζει από το Παναχαϊκό. Τα νερά του συγκεντρώνονται από το 1925 σε μια μικρή ορεινή δεξαμενή κοντά στο χωριό Σούλι και στη συνέχεια διοχετεύονται ντετεκτιβ, με αγωγούς, ώστε να παράγουν ενέργεια στον υδροηλεκτρικό σταθμό Γλαύκου, το παλαιότερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Ελλάδας.[7] Τα νερά χρησιμοποιούνται επίσης για την άρδευση των περιβολιών της Εγλυκάδας και για την ύδρευση της πόλης. Άλλα ποτάμια είναι ο Χάραδρος, ο Μείλιχος και ο ορμητικός χείμαρρος Διακονιάρης.

 

Η Πάτρα στο ηλιοβασίλεμα από ύψωμα ΒΑ του Δασυλλίου

Μεγάλης σημασίας για τη βιοποικιλότητα της περιοχής και για τη διαφύλαξη του κλίματος της, έχει το έλος της Αγυιάς, ένα μικρό και παράκτιο υδατικό οικοσύστημα, μόλις 30 εκταρίων που βρίσκεται βόρεια του κέντρου της πόλης. Κύρια χαρακτηριστικά του υγροτόπου είναι η προφανής σπανιότητα της διάσωσής του στην καρδιά ενός πυκνοκατοικημένου αστικού κέντρου, με ντετεκτιβ ένα σχετικά ξηρό κλίμα και το θεωρούμενο ως υψηλό, επίπεδο της βιοποικιλότητας με πάνω από 90 είδη πουλιών να έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή ως τις αρχές της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με μια μελέτη του γραφείου Πάτρας της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας (Ε.Ο.Ε.).[8]

Σεισμοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεωφυσικό χαρακτηριστικό της περιοχής είναι η έντονη σεισμικότητα που παρουσιάζει, η οποία έχει καταγραφεί από τους ιστορικούς χρόνους και έχει προκαλέσει συχνές καταστροφές μέχρι πρόσφατα και ειδικότερα τον Ιούνιο του 2008 με σεισμό μεγέθους 6,5 (7,1 σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Ιταλίας) στην κλίμακα Ρίχτερ, το 1993 με ένα σεισμό, ντετεκτιβ, μεγέθους 5,0 με επίκεντρο κοντά στην Πάτρα και τον σεισμό του Αιγίου του 1995. Έντονη σεισμικότητα επίσης παρουσιάζει το στενό Ρίου - Αντιρρίου, ενώ τα γειτονικά Ιόνια Νησιά έχουν χτυπηθεί συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Κατά τη διάρκεια της αρχαιότητας το πιο γνωστό παράδειγμα σεισμογενούς καταστροφής στην περιοχή ήταν η βύθιση της ντετεκτιβ Αχαϊκής πόλης Ελίκη.

bottom of page