Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα.

Updated: Dec 12, 2019

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ . com πήρε τις παρακάτο πληροφορίες απο

το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο αναφέρει οτι εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές.

Πολλές απο αυτές ήταν σε βάρος ηλικιωμένων.

Οι εκληματίες έκαναν τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, μέλη της σπείρας

Εξιχνιάσθηκαν δεκαπέντε (15) περιπτώσεις

Συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι ηλικίες τους ηταν απο 31 έως και 40 ετών.

Λίγο πρήν την σύληψη τους είχαν προσπαθήσει να μπούν σε σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας, για καλή της τύχη κάποιος περίοικος αντιλήφθη της κατάστασεις και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη εδώ και 6 μήνες, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων.

Ειδικότερα, εντόπιζαν τα θύματα τους, κυρίως ηλικιωμένους, σε λαϊκές αγορές και τα ακολουθούσαν μέχρι τις οικίες τους. Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας έμπεναν στα σπίτια των οιλικιωμένων. Εκεί, κάποιοι από τους δράστες απασχολούσαν τα θύματά τους, ενώ οι υπόλοιποι, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δεκαπέντε (15) περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Πατήσια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Παγκράτι, Άγιος Παντελεήμονας και Σύνταγμα) ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.Ανέβηκε απο το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ .com 9/6/2019

ειμαστε γραφειο ιδιωτικων ερευνων με δραση σε ολη την Ελλαδα, γραφειο ντετεκτιβ στη Αθηνα και στο Μαρουσι, ανοιγουμε γραφεια και σε Κηφισια και Χαλανδρι.


7 views

© 2019 by I.P.I. International Private Investigators

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών, Ντετεκτιβ

info@ipi-detective.gr

Αγ.Κωνσταντινου 59-61 Μαρούσι 151 24

Γούναρη 78 Γλυφάδα 165 61

Ερμού 56 Αθήνα 105 63

Λεωφ. Κηφισίας 286 Κηφισία 145 63

www.ipi-group.gr

www.Ντετεκτιβ-Αθηνα.gr

Τα Γραφεία μας σε  Κηφισια, Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφαδα

  • Facebook Clean

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

4891/7/1238-δ

© 2019 by ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ .com | Private Investigators.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ με αριθμό αδείας 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο του πελάτη και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλάσει τις πληροφορίες που συλλέγει απο κάθε έρευνα. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, η μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες η πληροφορίες έρευνας με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτη μυστικότητα, και με επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.